Visa studentum.se som: Mobil
Digitala utbildningsmässan hösten 2021

Digitala utbildningsmässan hösten 2021

Den 7 oktober arrangerar studentum.se Digitala utbildningsmässan! Här får du som går i tankar på att studera möjlighet att träffa och chatta med utbildningsarrangörer live i vår digitala mässplattform!

Digitala utbildningsmässan är tillbaka torsdagen den 7 oktober. Du som besöker mässan får möjlighet att chatta med skolor, ta del av webbinarier, boka in enskilda video-möten och ladda ner broschyrer och annat material som kan hjälpa dig i ditt val. Ta chansen att ställa alla dina frågor till medverkande universitet, högskolor, folkhögskolor, komvux, yrkesutbildare och YH-utbildare under mässdagen.

  • Datum: 7 oktober 2021
  • Tid: 09.00-17.00
  • Plats: studentum.se


Så går mässan till

Digitala utbildningsmässan är uppbyggd i en virtuell 3D miljö där du som besökare enkelt kan navigera dig runt. Vi från studentum.se finns tillgängliga via chatt i receptionen under hela mässdagen om du har frågor om mässan eller om plattformen. Från receptionen kan du besöka olika mässhallar och skolornas montrar. Det finns även en föreläsningssal med både förinspelade och live-sända webbinarier.


Vill du vara säker på att inte missa den Digitala utbildningsmässan i höst? Anmäl dig redan nu för att få påminnelsemejl!

Påminnelse
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Anmälan


Medverkande utbildningsarrangörer:

Listan uppdateras löpande.

Senast uppdaterad: 16 sep 2021