Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Digitala utbildningsmässan - 30 september 2020

Vi följer upp succén med vårens Digitala utbildningsmässa och ger er nu möjligheten att besöka höstens stora digitala event för studiesugna! Den 30 september kan du träffa eftergymnasiala skolor live på studentum.se!

På den Digitala utbildningsmässan får du som letar utbildning möjlighet att få mer information om olika skolor samt ta del av föreläsningar online. Samtidigt har du även möjlighet att ställa dina frågor till medverkande universitet, högskolor, folkhögskolor, komvux, yrkesutbildare och YH-utbildare under en hel dag.

Varje halvtimme startar ett nytt föredrag och du kan själv enkelt hoppa in i de digitala sändningarna du är intresserad av för att lyssna och ställa frågor.

Jag vill bli påmind!

  • Datum: 30 september
  • Tid: 08.00-18.00
  • Plats: studentum.se
  • Pris: gratis!

De medverkande utbildningsarrangörerna som är anmälda hittills* är:

*Vi uppdaterar kontinuerligt agendan med medverkande skolor och vilka tider som gäller. 

Blueberry

Blueberry College & Universitet

Tid: 09.30-10.00

Alla som jobbar på Blueberry har en stor passion för utlandsstudier. De vet av egen erfarenhet vilken stor och fantastisk upplevelse det är att studera utomlands. Därför vill de hjälpa dig att uppleva samma sak.

Astar

Astar

Tid: 10.00-10.30

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb.

Xenter

Xenter

Tid: 10.30-11.00

Xenter Botkyrka är en spännande och unik plats där arkitektur och utrustning helt anpassats för utbildning inom IT, teknik, media, fastighet och pedagogisk verksamhet.

Handelshögskolan i Stockholm

Handelshögskolan i Stockholm

Tid: 11.00-11.30

Handelshögskolan grundades 1909 av svenskt näringsliv och är en privat högskola. Högskolan är liten med ca 2000 studenter vilket ger en känsla av samhörighet och närhet mellan studenter, fakultet och personal.

SEG

SEG - Swiss Education Group

Tid: 11.30-12.00

SEG Swiss Education Group är en av världens ledande leverantörer av Hotell Management, Kockutbildningar och Konditorutbildningar i Schweiz.

Academy Online

Academy Online

Tid: 12.00-12.30

Academy Online är Sverige största företag när det gäller utbudet av digitala yrkesutbildningar som bedrivs helt online. På Academy Online bestämmer du när du vill studera, var du vill befinna dig och vilka verktyg du vill använda. 

Expressa Utbildningscenter

Expressa Utbildningscenter

Tid: 12.30-13.00

Är du intresserad av frågor som rör mångfald och utsatthet? Vill du arbeta med ungdomar, äldre eller med integrationsfrågor? Vi erbjuder distansutbildningar inom pedagogik, socialt arbete, terapi, kommunikation samt organisation och ledarskap

Cady Training Academy

Cady Training Academy

Tid: 13.00-13.30

Vi är ditt innovativa, flexibla och kvalitativa alternativ till det vanliga utbildningsväsendet!

Axelsons Hudvård & Spa

Axelsons Gymnastiska Institut

Tid: 13.30-14.00

Välkommen till Axelsons, "The home of Swedish massage" som med sitt utbud av alternativ- och komplementär-medicinska kurser och utbildningar är Nordens största skola inom kroppsterapier. 

TUC Yrkeshögskola

TUC Yrkeshögskola

Tid: 14.00-14.30

Har du ett speciellt yrke du drömmer om, och är intresserad av den bästa vägen dit? Vi erbjuder flera olika yrkeshögskoleutbildningar, alla i nära samarbete med näringslivet.

Sveriges Lantbruksuniversitet - SLU

Sveriges lantbruksuniversitet SLU

Med vår kunskap och våra utbildningar kan du bli en del av lösningen för en levande värld. På Sveriges lantbruksuniversitet hittar du program på både grundnivå och avancerad nivå inom ett stort antal ämnesområden.

Sunderby Folkhögskola

Sunderby Folkhögskola

Konstskolan på Sunderby Folkhögskola erbjuder en ett- till tvåårig grundutbildning med möjlighet att söka vidare till yrkesutbildningar inom konstnärligt arbete eller konstpedagogik.

Vill du ha hjälp att komma ihåg datumet för mässan och vill bli påmind? Klicka på knappen nedan och fyll i din e-postadress så påminner vi dig inför mässan!

Påminn mig

Senast uppdaterad: 23 sep 2020