Visa studentum.se som: Mobil

Digitala utbildningsmässan - 30 september 2020

Vi följer upp succén med vårens Digitala utbildningsmässa och ger er nu möjligheten att besöka höstens stora digitala event för studiesugna! Den 30 september kan du träffa eftergymnasiala skolor live på studentum.se!

På den Digitala utbildningsmässan får du som letar utbildning möjlighet att få mer information om olika skolor samt ta del av föreläsningar online. Samtidigt har du även möjlighet att ställa dina frågor till medverkande universitet, högskolor, folkhögskolor, komvux, yrkesutbildare och YH-utbildare under en hel dag.

Varje halvtimme startar ett nytt föredrag och du kan själv enkelt hoppa in i de digitala sändningarna du är intresserad av för att lyssna och ställa frågor.

Jag vill bli påmind!

  • Datum: 30 september
  • Tid: 08.00-18.00
  • Plats: studentum.se
  • Pris: gratis!

De medverkande utbildningsarrangörerna som är anmälda hittills* är:

*Vi uppdaterar kontinuerligt agendan med medverkande skolor och vilka tider som gäller. 

Blueberry

Blueberry College & Universitet

Alla som jobbar på Blueberry har en stor passion för utlandsstudier. De vet av egen erfarenhet vilken stor och fantastisk upplevelse det är att studera utomlands. Därför vill de hjälpa dig att uppleva samma sak.

Astar

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb.

Xenter

Xenter

Xenter Botkyrka är en spännande och unik plats där arkitektur och utrustning helt anpassats för utbildning inom IT, teknik, media, fastighet och pedagogisk verksamhet.

Handelshögskolan i Stockholm

Handelshögskolan i Stockholm

Handelshögskolan grundades 1909 av svenskt näringsliv och är en privat högskola. Högskolan är liten med ca 2000 studenter vilket ger en känsla av samhörighet och närhet mellan studenter, fakultet och personal.

SEG

SEG - Swiss Education Group

SEG Swiss Education Group är en av världens ledande leverantörer av Hotell Management, Kockutbildningar och Konditorutbildningar i Schweiz.

Cady Training Academy

Cady Training Academy

Vi är ditt innovativa, flexibla och kvalitativa alternativ till det vanliga utbildningsväsendet!

Axelsons Hudvård & Spa

Axelsons Gymnastiska Institut

Välkommen till Axelsons, "The home of Swedish massage" som med sitt utbud av alternativ- och komplementär-medicinska kurser och utbildningar är Nordens största skola inom kroppsterapier. 

Vill du ha hjälp att komma ihåg datumet för mässan och vill bli påmind? Klicka på knappen nedan och fyll i din e-postadress så påminner vi dig inför mässan!

Påminn mig

Senast uppdaterad: 02 jul 2020