Allmän kurs engelska på Loxdale English Centre

Det här är  Widmark, han är 20 år och har gått Allmän kurs Engelska på Braheskolan Visingsö Folkhögskola. I januari 2018 reste han och hans kurskamrater till Brighton för att fortsätta studierna genom Braheskolan på Loxdale English Centre.

Jag har tidigare läst engelska på gymnasienivå och sökte kursen för att lära mig mer engelska och ville samtidigt ta chansen att plugga utomlands.

Det roligaste med kursen är variationen på lektionerna och den höga motivationen hos eleverna, alla som pluggar på Braheskolan är ju här för att lära sig språk.

Under tiden här på Braheskolan har jag lärt mig mer ord, fraser och uttryck som kan hjälpa mig att utrycka mig bättre och mer varierat. Man har alltid användning av engelska internationellt.

Visingsö är en härlig ö att bo på, här finns exempelvis många träningsmöjligheter, allt från innebandy till yoga. Det är också kul och lärorikt att bo i kollektiv, man lär känna många nya människor och det är dessutom väldigt bra förutsättningar att plugga eftersom ö-miljön är så lugn.

Braheskolan har många duktiga och pedagogiska lärare. De har ganska fria tyglar och alla har sina egna olika inlärningsmetoder, vilket är mycket utvecklande.

Mitt tips är våga sök och var inte orolig för att bo på Visingsö, det är grymt kul! Du kommer inte att ångra dig. 

Senast uppdaterad: 18 dec 2018

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in