9 områden du kan söka sommarkurser inom

Vill du läsa en sommarkurs men vet inte inom vilket område du kan söka? Här hittar du nio områden du kan söka sommarkurser inom!

9 områden du kan söka sommarkurser inom

“Sommaren är kort” nynnar Tomas Ledin i sin ikoniska låt och visst kan det kännas så ibland? Men det behöver inte vara fallet för dig denna sommar. Det här kan vara sommaren då du drar nytta av årets mest inspirerande årstid för att få nya färdigheter, knyta nya kontakter och utvecklas som person genom att gå en sommarkurs. För att hjälpa dig hitta inspiration har vi listat nio olika områden du kan läsa sommarkurser inom. 

Fördelarna med att gå en sommarkurs är många och det är ett perfekt alternativ för dig som vill testa på akademiska studier, utveckla en speciell kompetens eller letar efter ett alternativ för att kunna få CSN även under sommaren. 

Hitta alla tillgängliga sommarkurser här

Det finns sommarkurser tillgängliga inom många olika områden, så det finns en stor chans att du hittar en kurs inom just det du är intresserad av. Är du intresserad av sälj och vill utveckla din säljteknik? Då passar en sommarkurs inom försäljning och handel dig! Vill du lära dig ett nytt språk samtidigt som du får möjligheten att utforska ett annat land? Det kan du göra genom att åka på en språkresa under sommaren.

Möjligheterna är många och vi vill hjälpa dig hitta rätt. Här nedanför har vi sammanställt en lista på områden du kan söka sommarkurser inom. Lycka till och kom ihåg – sommaren behöver inte vara kort! 

Exempel på områden du kan söka sommarkurser inom

Klicka på länken för att komma till området du är intresserad av. 


Annonser