Från höstdepp till höstpepp!

Mörkt, kallt - och deppigt. Känner du peppen? Inte? Du är långt ifrån ensam. Vi vill hjälpa dig att vända höstdepp till höstpepp, nu kör vi!

Från höstdepp till höstpepp

Mörkt, kallt - och deppigt. Årets mörkaste och kallaste månader är här. Känner du peppen? Inte? Du är långt ifrån ensam. Det är vanligare än man kan tro att vara låg och energilös under hösten. Vi vill hjälpa dig att vända höstdepp till höstpepp, nu kör vi!


Chans till nystart
Se hösten som en nystart! Skriv ned hur du vill att säsongen ska vara och vilka mål du har för att må så bra som möjligt. Sätt upp målen på en plats där du kan läsa dem varje dag!  

Tanka dagsljus 
Känner du igen dig i att det är mörkt både när du tar dig till och från jobbet? Brist på dagsljus är en stor anledning till just höstdepp. Försök därför att ta dig ut på lunchen och under dina lediga dagar för att fylla på med dagsljus!

Höstgrytan
Behöver vi ens säga något mer? Ät grytan i lugn och ro själv eller bjud över dina vänner. Höstgrytan är alltid ett vinnande koncept.

Mängder av myskvällar
Kylan och mörkret bidrar faktiskt till att det blir mysigare. Nu kan du äntligen tända ljus, bädda ned dig i soffan med filtar, dricka te och ha hur många myskvällar du vill.

Förvandla höstdepp till höstpepp

Du får höstshoppa
Se hösten som en möjlighet att bunkra upp med mysiga och ursnygga höstkläder. Att uppdatera garderoben kan faktiskt ge dig en boost som du kan leva ett tag på!

Våga säga nej
Att vara med nära och kära ger en nästan alltid energi, men ibland vill man bara vara själv. Då ska du vara det!

Var snäll mot dig själv
Du har absolut inga måsten! På hösten finns inga krav om att ha veckor fyllda med aktiviteter, tvärtom! Vill du ligga under täcket en hel helg kan du göra det. Hur skönt?

Om du trivs bra med att peppa dig själv och andra kan en utbildning inom personlig utveckling passa dig som handen i handsken!

Till utbildningar inom personlig utveckling


Glöm inte att tillåta dig själv att ta det lite lugnare under vinterhalvåret.

Stort lycka till!

Är du optimist eller pessimist? Hitta fler hösttips här!


Annonser