Visa studentum.se som: Mobil

Kostnadsfritt webbinarium om marknadsföringstrender 2022

Vill du lära dig allt du behöver veta om marknadsföringstrenderna 2022? Då har du kommit rätt! Vi har glädjen att berätta att den 7 april kommer vi ha ett webbinarium med Erik Modig som är professor vid Handelhögskolan och han kan allt och lite till om just marknadsföring.

Jag vill vara med!

Vår marknadsdirektör Madeleine Lindahl kommer att intervjua Erik Modig och vi hoppas såklart att du vill vara med. Det kommer bland annat pratas om:

  • Våga investera i marknadsföring i kris - hur?
  • Growth marketing i kombination med klassiskt marknadstänk och långsiktigt hållbar strategi
  • Sociala bevis och våga vända på budskapet
  • Taktiska planer

Under webbinaret kommer du inte bara få veta mer om marknadsföring 2022 utan du kommer också få ta del av ett kurserbjudande. Marketing levels erbjuder kurser inom marknadsföring och varumärkesstrategi som hjälper ditt företag att nå nya höjder. Dessa forskningsbaserade utbildningar ger dig alla kunskaper du behöver med hjälp av webbinarium, videos och övningar. Om du vill kolla in utbildningarna redan nu hittar du dem här.

Marknadsföringstrenderna du behöver ha koll på 2022 – experten Erik Modig delar med sig av allt du behöver veta

→ 7 april kl 10.00

Kostnadsfritt webbinarium på Zoom (anmäl dig här)

Senast uppdaterad: 29 mar 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2020-03-01

TV-produktionsspecialist

På yrkeshögskolan GTV Gamleby utbildas framtidens specialister inom TV-produktion. Här får du lära dig allt från ljud och ljus till klippning och allt annat du behöver för att kunna jobba med TV-produktion. Tidigare studenter finns idag representerade på bland annat SVT, TV4 och många stora produktionsbolag. Om du drömmer om att jobba med TV är GTV Gamleby rätt skola för dig.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-12-23

Annorlunda jultraditioner

Är du en av dem som är lite trött på att julen ska se lika dan ut år efter år med samma mat, samma tv-program och samma... ja samma, dumma traditioner om och om igen. Var lugn - du är inte ensam! Här är några tips på annorlunda jultraditioner du kan försöka införa hemma. 
Obs! Känsliga läsare (julfanatiker) kan finna texten stötande

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-05-18

Din checklista för studier utomlands

Att studera utomlands är något som många studenter drömmer om och det är ofta en spännande upplevelse som ger minnen och erfarenheter för livet. Vi delar med oss av de bästa tipsen inför utomlandsstudier!

Läs mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in