Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Student som deltar i digital mässa

Besök den Digitala utbildningsmässan!

Funderar du på hur du ska kunna träffa eftergymnasiala skolor just nu? Vi på studentum.se vill hjälpa blivande studenter och underlätta mötet med utbildare! Därför anordnar vi den Digitala utbildningsmässan på studentum.se!

På den Digitala utbildningsmässan får du som letar utbildning möjlighet att få mer information om olika skolor samt ta del av föreläsningar online. Samtidigt har du även möjlighet att ställa dina frågor till medverkande universitet, högskolor, folkhögskolor, komvux, yrkesutbildare och YH-utbildare under en hel dag.

Varje halvtimme startar ett nytt föredrag och du kan själv enkelt hoppa in i de digitala sändningarna du är intresserad av för att lyssna och ställa frågor.

  • Datum: 13 maj 
  • Tid: 08.30-17.30 
  • Plats: studentum.se
  • Pris: gratis!

På mässidan finns alla tider och skolor presenterade. Du kan läsa lite om varje skola och klicka in dig till de livesändningar du är intresserad av.

Mässan är nu avslutad. Tusen tack till alla skolor och blivande studenter som deltog!

Se filmer och presentationer från mässan

Senast uppdaterad: 26 maj 2020

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2020-01-28

Vill du plugga utomlands? Åk på ett utbyte!

Else Mikkelsen Båge pluggar medie- och kommunikationsvetenskap och journalistik vid Uppsala universitet. Hösten 2018 gjorde hon ett utbyte inom programmet och åkte till Skottland för att studera på The University of Edinburgh. Läs mer om hennes upplevelse här!
Artikeln är ett gästinlägg skriver av Studentjob.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-05-11

Yrkeshögskolan matchar arbetslivets behov

Yrkeshögskolan är eftergymnasial, kombinerar teori med praktik och genomförs i nära samarbete med arbetslivet. Läs mer om yrkeshögskoleutbildningar här!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-03

Nya samarbetspartners: Att Studera!

När man ska välja utbildning dyker det ofta upp många frågor. Hur är egentligen föreläsningarna? Måste man verkligen plugga 8 timmar om dagen? Hur är studentlivet i staden och hur svårt är det att bli antagen? Podden Att Studera har, precis som vi, som syfte att hjälpa studiesugna personer att hitta rätt i utbildningsdjungeln. Därför har vi nu teamat upp!

Läs mer
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in