Visa studentum.se som: Mobil
Enskilt samtal med ung kvinna

10 utbildningar för dig som vill jobba med människor

Föredrar du att ha andra människor i fokus i ditt arbete? I så fall har du kommit rätt! Att möta och jobba med människor varje dag är både givande och lärorikt – många yrkesverksamma älskar den här delen av sitt jobb. Dessutom gör du en viktig insats för samhället i stort.

Det finns många potentiella arbetsmiljöer där människan står i fokus: allt från att specialisera dig på arbete med barn och unga, äldre, personer som lever i utsatthet eller med psykologiska svårigheter till att jobba i skolan eller med personalfrågor på en arbetsplats. Här hittar du tio utbildningar som passar dig som vill jobba med människor på olika sätt. Läs mer om utbildningarna och påbörja din resa mot ett socialt och rikt yrkesliv!

Senast uppdaterad: 01 jun 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2020-11-05

Idrottspedagog – Ett aktivt yrke!

Emelie pluggade till Idrottspedagog på Lillsveds Idrottsfolkhögskola och arbetar idag som kolloföreståndare och aktivitetsguide. Läs om varför hon valde sin utbildning och just Lillsveds Idrottsfolkhögskola!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-02-15

Jobba med människor

På vilket sätt vill du jobba med människor? Det finns många yrken som går ut på att ta hand om och hjälpa andra – få inspiration och tips på utbildningar som kan passa dig.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-03-22

SBS – Studentbostäder i Norden

Antagen till en utbildning? Grattis! Då är det dags att söka bostad! Studentbostäder i Norden hjälper dig som är student att hitta en studentlägenhet oavsett var i Sverige du ska studera. 

Läs mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in