Visa studentum.se som: Mobil

10 populäraste utbildningarna just nu

Att hitta rätt utbildning kan kännas som en utmaning. Vill du veta vilka som är de populäraste utbildningarna just nu? Ta en titt på topplistan nedan och bli inspirerad. 

Visste du att vi på studentum.se har över 8 000 utbildningar inom olika kategorier? Här finns något för alla. Vi har sammanställt de kategorier med utbildningar som varit mest eftertraktade under våren.

Just nu är det populärt att gå en utbildning inom vård och omsorg. Andra populära kategorier som toppar listan är ekonomi och IT. Med på listan är även utbildningar inom pedagogik och social omsorg. Läs mer och hitta en utbildning som passar dig nedan!

Är din favorit inte med på listan?

Leta bland alla utbildningar

Senast uppdaterad: 18 maj 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-05-10

Ställ om i karriären – gå en kort YH-utbildning

Har det blivit dags för dig att byta bana i arbetslivet eller är du i behov av att förnya din kompetens? Gå en kort yrkeshögskoleutbildning och bli redo för nästa steg i karriären på nolltid. Hitta din korta YH-utbildning här!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-02-06

Konstnär

Att arbeta som konstnär innebär att man arbetar kreativt, både fysiskt men också mentalt. Konstnärsrollen kan beroende på kontext vara social (om man arbetar eller umgås med folk som delar ens passion) men det kan också innebära självständigt arbete som kräver fokus i en egen kreativ bubbla. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-03-05

8 tips på hur du kommer igång med träningen

Även om det kan kännas tungt att komma igång med träningen så kan vi lova att det är värt det! Du blir både gladare, friskare, piggare och orkar mer. Ett vinnande koncept eller hur? Det behöver inte heller vara svårt och tungt att komma igång, här är våra bästa tips på hur träningen blir en bra och rolig vana!

Läs mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in