15 mar 2022

10 populäraste utbildningarna just nu

Att hitta rätt utbildning kan kännas som en utmaning. Vill du veta vilka som är de populäraste utbildningarna just nu? Ta en titt på topplistan nedan och bli inspirerad. 

Visste du att vi på studentum.se har över 8 000 utbildningar inom olika kategorier? Här finns något för alla. Vi har sammanställt de kategorier med utbildningar som varit mest eftertraktade under våren.

Just nu är det populärt att gå en utbildning inom vård och omsorg. Andra populära kategorier som toppar listan är data/IT och ekonomi. Med på listan är även utbildningar inom pedagogik och teknik. Läs mer och hitta en utbildning som passar dig nedan!

Är din favorit inte med på listan?

Leta bland alla utbildningar

Senast uppdaterad: 15 mar 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-03-05

8 tips på hur du kommer igång med träningen

Även om det kan kännas tungt att komma igång med träningen så kan vi lova att det är värt det! Du blir både gladare, friskare, piggare och orkar mer. Ett vinnande koncept eller hur? Det behöver inte heller vara svårt och tungt att komma igång, här är våra bästa tips på hur träningen blir en bra och rolig vana!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-01-05

E-commerce logistiker – ett framtidsyrke!

Allt fler handlar online och kraven höjs på e-handelns effektivitet och digitala strategi. Det gör att en ny specialistfunktion växt fram! Raghad Almohsen studerar till E-Commerece logistiker på IHM – här berättar hon vad du kan förvänta dig av utbildningen.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-11

Gap year i USA efter gymnasiet

Vill du testa på olika saker och samla erfarenheter innan du bestämmer dig för vad du vill göra efter gymnasiet? Då kan ett gap year i USA vara något för dig! Läs mer om fördelarna och få tips på skolor du kan ansöka till direkt efter gymnasiet.

Läs mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in