Visa studentum.se som: Mobil
plugga på komvux

10 populära komvuxkurser

Saknar du behörighet för att komma in på din drömutbildning? Ingen fara! På komvux har du möjlighet att plugga upp dina betyg på både grund-och gymnasienivå. Vi har listat tio populära Komvuxkurser! 

Att plugga på komvux är en möjlighet för dig som vill komplettera dina kunskaper som saknas från grundskolan eller gymnasieskolan. De enskilda kurserna på komvux syftar till att du ska få chansen att komma in på en specifik utbildning på eftergymnasial nivå. Komvux erbjuder ett flexibelt utbildningssätt där du själv får vara med och påverka din studiegång till det som passar dig bäst! Det finns ett stort utbud av kurser du kan välja bland. Vi har listat tio stycken populära komvuxkurser som kanske kan intressera dig! 

Senast uppdaterad: 16 aug 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-09-04

6 tips för att bli flytande i ett främmande språk!

De flesta av oss har studerat ett eller flera främmande språk i skolan, men den verkliga frågan är: kan du tala språket? Läs om 6 tips på hur du kan bli flytande i ett nytt språk! Artikeln är ett gästinlägg skrivet av WordDive.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-04-08

Hur kommer jag in på min drömutbildning?

Utifrån dina betyg finns det många olika vägar du kan välja! Universitet och högskola är ett alternativ, men även yrkeshögskoleutbildningar kan vara intressant. Är du orolig för att du ligger på gränsen till att komma in på en utbildning? Läs mer om hur du kan tänka strategiskt nedan! Det finns massa olika utbildningar på universitet- och högskolenivå!
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-16

Möt ditt framtida universitet: Karolinska Institutet

Karolinska Institutet är känt för att vara ett av världens främsta universitet inom medicin. Skolan erbjuder landets bredaste utbud av medicinska utbildningar. Studentum har pratat med skolan för att ta reda på hur det är att studera där.

Läs mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in