Visa studentum.se som: Mobil

Kundreferenser

Studentum - länken mellan skolan och studenten

Kunder om Studentum som marknadsföringskanal

Studentum är Nordens största plattform för eftergymnasiala studier med över en halv miljon besökare varje månad. På Studentum.se finns i dagsläget över 8 000 utbildningar i Sverige och utomlands, inom alla utbildningstyper. Vårt mål är att hjälpa alla i hela världen att hitta sin utbildning och vara länken mellan utbildningsanordnaren och studenten. Här kan du läsa vad våra kunder tycker om oss som marknadsföringskanal.

Lena Jonasson
Marknadsföringsansvarig Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter


Kundreferenser

Stephan Styfberg
Marknads- och försäljningschef Lillsved Idrottsfolkhögskolan


Kundreferenser

Andreas Andersson
VD DMG Education


Kundreferens

Stefa Iveljic
Servicechef Värnamo folkhögskola


Kundreferens

Caroline Brun
Rektor Sommenbygdens folkhögskola


"Vi har samarbetat med Studentum under flera år och vi är väldigt nöjda. I ansökningar från studenter kan vi se att många hittar oss via Studentum. Studentum är för oss en viktig marknadsföringskanal som gör att fler studenter hittar våra Yh-utbildningar. Att personer som är intresserade av vår skola och våra utbildningar kan lämna en intresseanmälan hos Studentum som vi kan ta del av och bemöta värdesätter vi stort. Vi uppskattar också att kunna se besöksstatistik och själva kunna redigera och uppdatera informationen som finns på vår sida."

Melina Karlsson
Marknadschef Stockholms Internationella Handelsskola


”Ett personligt och omsorgsfullt engagemang. Snabbt på med statistik och uppmuntran om insatser. Studentum uppfattar vi som en utvecklande samarbetspartner som värnar oss och våra behov”

Mikael Lindgren
Rektor Hjälmareds folkhögskola


"Studentum.se är en utomordentlig samarbetspartner för oss. Vi får dagligen ca tio intresseanmälningar och många leder också vidare till anmälan till utbildning. Studentum.se är en mycket bra kanal för att marknadsföra våra utbildningar inom psykologi/personlig utveckling. Vi uppfattar kontaktkostnaden som rimlig. Studentum.se har ett bra upplägg. Vi uppskattar särskilt att intressenter automatiskt får ett svarsbrev från oss med vår katalog som bilaga."

Olof Neergaard
e-Universitetet


”Studentum återkommer till oss kontinuerligt för att dels hålla befintligt material uppdaterat, men också för att ge tips om hur vi som skolverksamhet kan nå ännu fler presumptiva deltagare på både kort och lång sikt. Studentum är snabba på att ge respons på frågeställningar vilket skapar servicekänsla och tillit hos oss som kund, samtidigt som vi själva kan redigera och anpassa innehållet på våra kurssidor efter hand vilket ytterligare förstärker känslan av service och kundmedvetenhet. Möjligheten att som kursdeltagare kunna recensera skolan och dess utbildningar är ett stort plus för många som är på jakt efter bland annat folkhögskolekurser. Antalet intresseanmälningar ökar successivt vilket naturligtvis gynnar bägge parter i detta samarbete.”

Carl Sundbring
Rektor Högalids folkhögskola


"Studentum har ett bra personligt bemötende och verktyget där man kan redigera sina kurser i är intuitivt och lättanvänt."

Rikard Gass
Webbansvarig Ädelfors folkhögskola


"Folkhögskolorna har sin egen informationssida folkhogskola.nu men för att vi ska synas i det allmänna utbudet har vi valt Studentum som kompletterande kanal. Förutom tydlig och överskådlig struktur har de också visat en lyhördhet mot oss som annonsör och tagit till sig de målgruppsrelaterade synpunkter som vi har haft."

Eric Sandström
Biträdande rektor Valjevikens folkhögskola


"Studentum känns kompetent och proffsigt. De ger snabbt respons och är hjälpsamma vid förfrågningar. Studentum har även hjälpt till att utveckla Ålsta folkhögskolas upplägg på sidan med såsom upplägg av kurserna och recensioner."

Sandra Lundin
Kommunikationsansvarig/Lärare Allmän kurs Hund Ålsta folkhögskola


Studentum som marknadsföringskanal - kunderna berättar

Fyll dina klassrum med hjälp av Studentum

Representerar du en skola och vill veta hur du kan nå ut med skräddarsydda, digitala marknadsföringslösningar? Kontakta oss på newsales@studentum.se

Senast uppdaterad: 18 dec 2018

Logga in
Happy Students
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se