Utbildning inom turism och besöksnäring

Praktisk spetskompetens öppnar upp för framgång

Dagens Yh-utbildningar innebär stora möjligheter att hitta ett framtida jobb inom lukrativa branscher.

På Akademi Båstad Yrkeshögskola varvas teori med arbetslivsanknutet lärande för att garantera att studenterna snabbt kan komma ut i arbetslivet.

Varje utbildning har erfarna föreläsare aktivt verksamma i respektive bransch och kurser anpassade efter den spetskompetens som arbetslivet efterfrågar.

Hilda Bengtsson gick två Yh-utbildningar inriktade på turism och besöksnäring: Kvalificerad Koordinator - specialisering turism och service och Operativ ledare – specialisering Revenue Management. Anledningen till att det blev Akademi Båstad är lika enkel som självklar – det är välkända utbildningar med ett gott rykte.

-Jag fick ett välkomnande och professionellt intryck av skolan från början, berättar Hilda.

Inom besöksnäringsbranschen ses en utbildning vid skolan som ytterst meriterande, fortsätter hon. Hilda är en av de många studenter som fått jobb direkt efter examen. Idag jobbar Hilda som event manager på Ellinge Slott, ett jobb som hon antagligen inte hade fått utan sina utbildningar, säger hon.

- De bidrog med både teoretisk och praktisk kunskap i allt från hur branschen fungerar till hur man optimerar intäkter och utvecklar ledaregenskaper, som jag nu får daglig användning för i mitt arbete.

-Det är ett fantastiskt ställe med många möjligheter. En gång Akademi Båstad, alltid Akademi Båstad, avslutar Hilda med ett skratt.Läs mer om Akademi Båstad Yrkeshögskola

Gör en intresseamälan


Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Akademi Båstad Yrkeshögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.