Visa studentum.se som: Mobil

Träffa Sofia!

EF Madrid

Sofia valde Madrid för att lära sig spanska! Läs vidare om hennes upplevelse.

Madrid - för att testa något nytt

Jag hade länge velat åka på språkkurs men var osäker på var. En dag var det bara att bestämma mig och ta steget ur min trygghetszon. Jag hade hört mycket gott om EF och tog direkt kontakt med dem. EF hjälpte mig med flera idéer och jag bestämde mig ganska snabbt för Madrid. Jag hade aldrig studerat spanska innan men jag ville testa på något nytt och få uppleva den spanska kulturen.

EF - den bästa hjälpen

EF hjälpte mig med allt jag behövde inför kursen så som boende, kurslängd, CSN, etc. Jag kunde inte önskat mig bättre hjälp! Jag var iväg i tre månader och bodde på studenthem där jag fick möjligheten att lära känna nya människor och även öva på språket.

Bra lärare

Lärarna på skolan var jättebra och eftersom jag aldrig hade pluggat spanska innan hade jag svårt till en början. Men jag gick i en nybörjarkurs och fick jättebra hjälp och lärarna pushade mig till att våga prata mer inför gruppen. 

Vardagen i Madrid

Det bästa med Madrid var vardagen, det fanns alltid så mycket att göra! Allt från att besöka nöjesparker, äta god mat, besöka fina omgivningar till att vara på Real Madrids hemarena. Skolan erbjuder flera aktiviteter vilka är perfekta att vara med på för att lära känna de andra studenterna bättre.  

En utmaning som gör att du växer

Språkkursen gav mig jättemycket och jag känner verkligen att jag växte som person. Jag vågar göra så mycket mer idag. Att åka iväg helt själv till ett land där man inte känner någon och inte ens kan språket är verkligen en utmaning. En utmaning som definitivt är värdefull och lärorik. Att åka på språkkurs var det bästa beslutet jag kunde ta och jag ångrar inte en dag!
Läs mer om EF Språk Utomlands – spanska i Madrid, Spanien

Beställ mer information


Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med EF Språkresor

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in