Visa studentum.se som: Mobil

Student rekommenderar Premedical School

Medical Doctors International Studies

Kära alla blivande studenter på M.D International Studies,

Mitt namn är Louise Sjödin. Jag utbildar mig nu till Läkare vid Pécs University of Medicin i Ungern, jag ska precis påbörja mitt andra år.

Jag gick premed-utbildningen i Stockholm. Där fick jag en intensiv kurs i kemi, biologi och lite fysik på fyra månader. Jag var otroligt nöjd med utbildningen. Jag kan säga att jag lärde mig mer kemi under fyra månader hos M.D International Studies än vad jag lärde mig under tre års naturkunskapsstudier på gymnasiet. Dr. Moshe Cohen och Dr. Uri Cohen är båda fantastiska undervisare. Klassen var liten vilket underlättade undervisningen mycket.

Kursen var en mycket bra förberedelse inför medicinstudierna i Europa. Tempot var högt och vi hade både skriftliga och muntliga tentor. Vi fick också öva på att presentera ämnen muntligt, vilket var en viktig övning inför verkligheten på universitetet jag läser vid nu. Vid ungerska universitetet har vi nästan enbart muntliga sluttentor.

Premed-kursen hos M.D International Studies var en mycket bra förberedelse inför mina kommande studier. Efter kursen blev jag antagen till Charles University i Tjeckien, Zagreb University i Kroatioen och Pécs University i Ungern. Kursen gjorde mig väl förberedd för intagningsproven.

Jag valde Ungern då de har längst erfarenhet av internationella medicinutbildningen och mycket gott rykte i hela världen. Jag är otroligt nöjd med min medicinutbildning så här långt, studierna är mycket tuffa men det är otroligt roligt och jag har lärt mig enormt mycket bara under ett år. Att utbilda sig i en så enormt internationell miljö som jag gör är också helt fantastiskt. Jag läser med studenter från precis hela världen.

Premedical-kursen på M.D International Studies hjälpte mig att få en mycket lättare start på första terminen av mina medicinstudier. Mina kemikunskaper från kursen var till mycket stor hjälp.

Jag kan varmt rekommendera andra att läsa kursen i Stockholm för att förbereda sig inför kommande medicinstudier.

Mvh, Louise Sjödin.
Läs mer om PreMedical Course, Stockholm

Beställ mer information


Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Medical Doctors International Academy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se