Söka utbildningar

21 jan 2012
FRÅGA
Hej!
Jag är en tjej på 24 år som tidigare studerat 2 år på folkhögskola (1 år bibellinje och 1 år media & kommunikation), som drömmer om att arbeta med något konstnärligt och kreativt. Jag älskar dans. teater, musik och att skapa men jag verkar inte hitta någon bra utbildning som matchar mina erfarenheter så att säga. Det var väldigt längesedan jag sysslade med något av det, och jag kan absolut inte tänka mig något "okreativt" jobb där man inte får vara konstnärlig på något sätt. Samtidigt så tycker jag att i princip alla utbildningar inom kategorin är väldigt svåra att komma in på. Jag behöver verkligen hjälp och förslag!
MvH Nicole

Svar:

14 jan 2022

Hej!

Om du använder Studentums söktjänst kan du specificera inom vilka kategorier du vill studera. Du kan även fritextsöka för att få precis de resultaten du vill ha.

Du kan även rikta dig till studievägledare. De finns på skolor runt om i landet och kan hjälpa till att hitta en utbildning som passar just dig. Ta dock kontakt med flera olika, från olika skolor, så att du får en bredare syn på vilka utbildningar som finns.

Lycka till, hoppas du hittar någonting som passar!

Vänliga hälsningar
Benjamin

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in