Utbildning i USA

18 jul 2010
FRÅGA
hej jag vill, läsa på college i USA, antingen en resturang-utbildning, (jag har gått H&R) eller Fotografisk eller Musik-linje. Vad finns det att välja på där och hur ansöker man till skolan? / Mvh Robin

Svar:

Hej,

Vad kul att du vill testa på en utbildning i USA. Det finns flera alternativ för dig som är intresserad av både restaurangbranschen, samt foto- och musikbranschen.

Enklast är att du tar hjälp av en utlandsförmedlare. En utlandsförmedlare hjälper dig med betyg, ansökan, visum och andra relaterade frågor till dina studier. Om du hellre vill åka på egen hand, så måste du själv ta kontakt med skolan för att få information om studiestart och andra regler som kan vara bra att veta om.

Du kan finna restarangutbildningar, samt utbildningar inom foto och musik här på Studentum. När du hittat det som intresserar dig mest, kan du göra intresseanmälningar för att få hem mera information, samt ansökningsformulär.

Lycka till!
Studentum

Sveriges mest utbildande nyhetsbrev?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀