Visa studentum.se som: Mobil

Möt Cassandra

Cassandra Santa Barbara

Cassandra studerade ett intensivprogram i Santa Barbara genom EF. Läs om hennes upplevelse!

EF är ett stöd i valen du måste göra

När du gör denna typ av val i livet behöver du verkligen gå igenom alla dina valmöjligheter. Listan med destinationer som EF erbjuder är oändlig och självklart hade jag lite problem i början att välja vart jag ville åka. Jag tog kontakt med EF och berättade vad jag gillade och fick direkt superbra tips som jag kollade mer på.

Personalen på EF hjälpte mig verkligen och svarade på alla mina frågor jag hade. De fanns där till hands hela vägen om jag behövde dem.

Santa Barbara - skolan mitt i stan och nära stranden

Destinationen jag fastnade mest för var Santa Barbara på grund av stränderna, befolkningen, kulturen, byggnaderna – ja staden har ju verkligen allt du kan drömma om! Så fort jag kom till Santa Barbara var jag förälskad i staden. Staden är så vacker med alla fina spanskinspirerande byggnader, palmer, stranden etc. Skolan ligger mitt inne i stan bara ett stenkast från stranden.

Närhet till andra städer

Redan första veckan mötte jag några otroligt härliga personer som såklart gjorde upplevelsen ännu bättre. Det finns så mycket kul att göra här och förutom att Santa Barbara i sig är underbart är en annan fördel att det är nära till många andra härliga storstäder så som Los Angeles, San Fransisco och San Diego där vi spendade flera av våra helger.

Hur det är att bo i en värdfamilj

Att bo i en värdfamilj är verkligen något jag kan rekommendara, att se hur en amerikansk familj lever och hur kulturen verkligen är. Sedan upplever jag staden som väldigt internationell och man möter människor från hela världen. Jag bodde tillsammans med tre andra tjejer som också studerade med EF. De kom från Taiwan, Sydkorea och Danmark och bara genom de lärde jag mig jättemycket.

Varför ska man gå en språkkurs?

En språkkurs är verkligen något som jag rekommenderar! Jag både växte som person och träffade nya vänner för livet!
Läs mer om EF Språkresa – engelska i Santa Barbara, USA

Beställ mer information


Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med EF Språkresor

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se