Visa studentum.se som: Mobil

”Min resa till Sydney!”

EF Sydney

Jasmine läste ett intensivprogram i Sydney. Läs vidare om hur hon hade det!

Sydney ger dig äventyr

Jag valde att resa till Sydney på grund av naturen, storstaden och alla häftiga äventyr du kan göra. Jag blev helt förälskad i landet helt enkelt. Innan jag åkte iväg sökte jag runt och såg massa härliga bilder och tänkte att det var som en dröm. Det var då jag bestämde mig för att våga gå utanför min trygghetszon och intalade mig själv att jag ska få min dröm att gå i uppfyllelse och få uppleva livet i Australien!

EF hjälpte mycket

Jag valde att resa med EF eftersom jag tyckte det kändes som ett seriöst företag. De gav mig mycket information och vi hade direkt en bra kommunikation. De hjälpte även till med alla funderingar och frågor till min livs resa. Ett stort plus var att de hjälpte mig med CSN!

Utflykter 

Det jag såg mest fram emot i Sydney var att få uppleva alla vackra ställen och se alla fantastiska djur! Redan första dagen hade vi en city tour då vi blev indelade i grupper och fick bland annat åka en stor båt och se delar av Sydney så som Harbour Bridge och Opera House som var underbart fint!

Gå utanför din trygghetszon

Språkkursen är verkligen ett minne för livet som hjälpte mig att få bättre självförtroende och en annan syn på världen. Jag tycker verkligen att man ska ta chansen att resa iväg om man har möjlighet. Våga gå utanför din trygghetszon, du kommer verkligen inte ångra dig!.   
Läs mer om EF Språkresa – engelska i Sydney, Australien

Beställ mer information


Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med EF Språkresor

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se