Visa studentum.se som: Mobil

Leo i Santa Barbara

EF Santa Barbara

Leo valde att åka på språkkurs till Santa Barbara, läs vidare om hur han upplevde livet i USA! 

Engelskan och omgivningen lockade

Jag valde att åka till Santa Barbara eftersom jag var nyfiken på att få uppleva dess kultur och vardag. Santa Barbara har länge varit en destination jag varit intresserad av på grund av klimatet och den härliga omgivningen och nu fick jag tillfället att samtidigt studera engelska där vilket passade mig perfekt. 

Se hur en vanlig familj i Kalifornien lever

Eftersom att jag bodde hos en värdfamilj fick jag också se hur de levde vilket var otroligt kul och spännande. Min värdfamilj tog bra hand om mig och jag har fortfarande kontakt med dom. 

EF - ett företag att lita på

Jag hade tidigare hört mycket positivt om EF genom vänner som själva åkt på språkkurs med dem. Det kändes som ett seriöst företag som man kunde lita på vilket gjorde att det var det självklara valet även för mig.

En mysig stad med skön vibe

Det absolut bästa med Santa Barbara var det fina vädret och att det var nära till allt! Det är en vacker miljö med palmer och sandstränder var man är gick. Jag rekommenderar Santa Barbara till den som vill bo i en mysig och lagom stor stad som samtidigt är lugn och med en skön vibe. Även fast staden inte är speciellt stor finns det ett väldigt bra utbud av shopping, restauranger och saker att göra. 

De bästa veckorna i livet

Jag kommer aldrig glömma min studietid i Santa Barbara och de vännerna jag skaffade där. De veckorna jag spenderade i Santa Barbara var helt klart de bästa veckorna i mitt liv och jag tycker att alla borde ta chansen att åka på en språkkurs med EF. 
Läs mer om EF Språkresa – engelska i Santa Barbara, USA

Beställ mer information


Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med EF Språkresor

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se