Visa studentum.se som: Mobil

Läs om Philip som har gått på Väddö!

Här berättar Philip om vem han är och vad den här utbildningen har betytt för honom. Han hoppas dessutom kunna inspirera fler till att börja på Väddö Folkhögskola.

Elevreportage med Philip på humanistisk behandlingspedagog

Jag heter Philip och jag hamnade faktiskt här av en slump då en kompis som gått den här utbildningen i Norrköping frågade om jag kunde tänka mig att börja här. Jag velade fram och tillbaka i flera veckor, men tillslut så bestämde jag mig för att hoppa på och se vart det leder.

Philip under sin praktik i IndienOch oj vilken resa det har varit. Hela mitt liv har verkligen förändrats sen jag började här, jag har kommit till insikt om vem jag är och jag har blivit medveten om varför jag gjort som jag gjort tidigare i mitt liv. Genom en inre resa kan jag känna att jag är fri idag, och det har blivit möjligt här på Väddö med hjälp av mina underbara klasskamrater och lärare som jag inte har ord nog att förklara hur fantastiska och duktiga dom är.

Jag har också fått möjlighet att göra min LIA (praktik) i Indien som volontär åt en grupp nomader. Det var verkligen en utmaning och otroligt fantastik resa. Jag jobbade som lärare åt barnen i byn.
När jag bodde i volontärhemmet så lärde jag mig yoga som jag sedan började utöva här på skolan och det blev verkligen uppskattat av eleverna. Så om du känner att du har någon aktivitet som du skulle vilja utveckla eller bara ha som hobby så är det bara att köra på.

Sist men inte minst så träffade jag min andra halva här som jag hunnit fria till också. Så det är här på lugna och fantastiskt fina Väddö som det händer.

Hälsningar och varmt Välkommen till Väddö!
Läs mer om Humanistisk socialpedagog, distans

Beställ mer information


Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Väddö Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se