”Kombinera nytta med nöje i Honolulu”

Hawaii EF

John och Vincent begav sig till Honolulu i Hawaii i sex månader. Läs vidare om deras upplevelse!

Lära sig engelska i en tropisk miljö

Vi ville resa till en exotisk plats där vi tidigare aldrig varit. En plats där vi kunde lära oss engelska i en tropisk miljö. Hawaii har alltid varit en drömdestination. När möjligheten kom att kunna kombinera skola med att få uppleva en av världens vackraste platser så kändes det självklart. 

EF var tryggt att ha med sig på vägen

Vi hade båda hört talas mycket gott om EF. Det kändes som ett proffsigt företag med flera grymma utbud och valmöjligheter. Det kändes tryggt med mycket information och att dom finns med dig hela vägen om du behöver hjälp eller stöd med något.

Om upplevelsen i Hawaii

Vi bodde i en hub/studentlägenhet 15 minuter från skolan. Vi bodde tillsammans med andra studenter från olika delar av världen vilket gjorde att vi pratade engelska dagligen och samtidigt fick nya vänner. Allting var väl planerat och organiserat under vår resa. Med bara ett stopp i Los Angeles var det lättare att ta sig dit än man kan tro och väl på Hawaii kunde man med lätthet ta sig runt mellan olika öar. 

Fantastiska äventyr i magisk natur

Det bästa var alla coola äventyr vi gjorde. All den magiska natur vi fick uppleva och alla hikes var grymma. Three peaks, Stairway to heaven, Koko head, Waimano falls och så vidare. En kväll vi aldrig kommer glömma var när vi bilade upp för det högsta berget på Hawaii - Mauna Kea. Vi hamnade över molnen och fick se en helt magisk stjärnhimmel. Det var som att man kunde ta på stjärnorna. En annan dag åkte vi ut med båt för att snorkla med delfiner och stora sköldpaddor. Något man alltid drömt om!

Vill du kombinera nytta med nöje? Åk till Hawaii

Det var så kul att träffa nya människor från olika länder och det är alltid en feelgood feeling på Hawaii! Vill du kombinera nytta med nöje är Hawaii platsen du bör åka till!
Läs mer om EF Språk Utomlands – engelska i Honolulu, Hawaii

Gör en intresseamälan


Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: EF Språkresor

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in