"Jag levde min amerikanska dröm..."

EF Internationella Språkskolor

"Santa Barbara kommer alltid tillhöra mitt hjärta"Victoria studerade engelska  med EF i Santa Barbara

Ända sedan jag läste om USA i skolan har jag velat åka dit och leva ”the American dream”, att leva i det amerikanska samhället och samtidigt lära mig bra engelska. Så ett år efter att jag tog studenten letade jag upp språkresor på internet och hittade EF. EF:s språkresor hade dukat upp allt jag hade i min fantasi och framför allt, det kändes tryggt och upplägget av inlärning kändes bra.

Jag valde den lilla staden Santa Barbara,  som skulle komma att bli mitt andra hem, och en plats som alltid kommer tillhöra mitt hjärta. En liten stad, men mycket att erbjuda, som gjorde det möjligt att leva ut mina drömmar i USA.

"Skolan ligger några minuter från downtown"

EF:s skola var liten vilket gjorde att man kände igen alla som gick där och man skapade umgänge snabbt. Ett stort plus är att skolan ligger bara några minuter från downtown, vilket gör det möjligt att röra sig enkelt till och från skolan, och långa håltimmar spenderades vid stranden.

EF kunde erbjuda mig allt från surfing och fallskärmshoppning till småresor som Las Vegas. Att åka dit var det bästa beslut jag tagit. På mina tre månader träffade jag vänner för livet, bättrade på engelskan, och levde till fullo min amerikanska dröm i Kalifornien.

Victoria Larsson, 21 år, Linköping
Tre månader SBA Allmän kurs
Läs mer om Språkkurs - Engelska i Santa Barbara

Gör en intresseamälan


Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: EF Språkresor

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in