"Cambridge är en fantastisk stad"

EF Internationella Språkskolor

"Jag fick ett trevligt och gott bemötande"Camilla studerade i Cambridge med EF

Jag ville förbättra min engelska, jag behövde det för mitt sista år på universitetet där det var litteratur, föreläsningar, uppsatser och tentor på engelska som gällde. Jag arbetar också vid sidan om studierna med eget företag och behövde bättra på min engelska i skrift och grammatik för att nå ut till mina kunder.

Jag kände två personer sedan tidigare som läst i England via EF och de var över 25 år precis som jag. De tyckte att de fått bra utbildning under sina veckor i England. Jag läste på, ringde upp en kontaktperson på EF och fick ett mycket trevlig och gott bemötande. Jag fick svar på det jag funderade på och tog beslutet att åka iväg två veckor under sensommaren 2011.

"Cambridge är en fantastisk stad"

Jag ville verkligen till Cambridge så där var det inget svårt beslut och det ångrar jag inte. Cambridge är en fantastisk stad enligt mig, så mysig och fin samt väldigt trevliga människor! Dessutom nära till London med bra kommunikationsmöjligheter.

Under mina två veckor bodde jag i ett Residence House och det var helt okej. Nära till skola och city, jag hyrde en cykel under mina dagar där och det var toppen! Då kunde jag snabbt och lätt förflytta mig och upptäcka nya platser.

Lektionerna på skolan var givande och jag gick en intensivkurs med inriktning på att prata och förstå engelska. Mina kurskamrater kom från Spanien, Italien, Frankrike, Chile och så vidare och det var fantastiskt kul och givande att träffa alla dessa härliga människor!

"Jag kan varmt rekommendera EF"

Jag är som sagt helnöjd med staden, skolan, lärarna och kan varmt rekommendera EF. Viktigt att veta är att det är väldigt mycket upp till en själv hur mycket man lär sig och utvecklas under sina veckor. Jag var den enda svenska på skolan under mina två veckor och det var toppen! Fick prata engelska hela tiden, vilket var det jag ville!

Är det något jag skulle ändrat på eller gjort annorlunda så är det att jag gärna skulle vilja haft några ”privatlektioner” där jag fick feedback direkt till mig själv. Det skulle utvecklat mig ännu mer.

Camilla Antonsson
Läs mer om Språkkurs - Engelska i Cambridge

Gör en intresseamälan


Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: EF Språkresor

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in