Visa studentum.se som: Mobil

"Att resa till Sydney med EF är definitivt det bästa jag någonsin gjort!
"

EF SydneyAmanda Fréden åkte till Sydney för att plugga en business english course. Läs vidare om hennes upplevelse här!

Amanda Fréden i Sydney

Jag åkte till Sydney eftersom jag ville utveckla min engelska och samtidigt upptäcka något nytt! Sydney är en stad som har allt! Det finns stränder, hav, höga byggnader, naturområden, bra shopping, restauranger, nattliv, kollektivtrafik, sevärdigheter och verkligen alltid något att göra. Jag blev fort förälskad i staden! Jag som älskar naturen uppskattade verkligen att naturen är så nära staden men att det samtidigt finns en storstadskänsla. 

Att åka utomlands genom EF

Jag kontaktade EF och fick bra hjälp och rådgivning. Från början visste jag inte alls var jag ville åka men tillsammans med min studievägledare på EF kom vi fram till att det var Sydney som skulle passa mig, och att resa till Sydney med EF är definitivt det bästa jag någonsin gjort!

Känslan i Sydney

Invånarna i Sydney är överlag otroligt vänliga och samarbetsvilliga, det är folk som alltid ler och hälsar vilket jag uppskattar. Jag trivdes verkligen bra där och för mig känns Sydney som något jag kallar "home".

Hur är skolan?

Skolan ligger centralt och nära centralstationen i fräscha och nya lokaler med närhet till grönområden och restauranger. Det är glasväggar i klassrummen vilket ger ett ljust och luftigt intryck. På tredje våningen finns det förrutom lektionssalar även ett allmänt kök och aktivitetsområde. Där kan man spela pingis, biljard, lyssna på musik, plugga, hänga eller bara boka ens egna aktiviteter. Allas favoritvåning helt klart! 

Det sociala livet 

Något av det bästa med EF Sydney är att det dagligen finns massvis med aktiviteter. Det var ett perfekt sätt att upptäcka något nytt tillsammans med andra studenter och även lära känna nya människor. Allt från vandringar i närområdet till besök på museum, fester, turneringar och fallskärmshoppning

Tveka inte, åk!

Har du funderingar på att åka iväg på en språkresa så kan jag bara säga: KÖR! Det kommer vara det bästa du gör och allt du lär dig om dig själv, dina medmänniskor, andra kulturer och språket är sådant du kommer bära med dig hela livet. Det är fantastiskt vad mycket man kan lära om sig själv genom att åka iväg själv, men det har varit skönt att ha en organisation i ryggen som alltid kunnat svara på frågor och hjälpt till om det har varit något. 
Läs mer om EF Språkresa – engelska i Sydney, Australien

Beställ mer information


Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med EF Språkresor

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se