Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner

Fanny   |   2018-05-21
Mitt år på AKAN har varit ett intressant och lärorikt år. Jag har gått på Hundkonsultlinjen för att lära mig mera om hundar, deras beteenden och träning. Dock känns det som om tiden inte riktigt har räckt till för att hinna lära mig så mycket som jag hade förväntat. Det vi har gått igenom har ändå varit lärorikt och intressant. Med tanke på uppl...
Visa mer
          (4)
Sara hållsten   |   2018-05-18
Jag älskade tiden på Ljungskiles folkhögskola. Fritidsledarutbildningen gav mig så mycket, fina vänner för livet och jag lärde känna mig själv mer. Både min självkänsla och mitt självförtroende växte med tiden på skolan.
          (5)
Anonym   |   2018-05-15
Det har inte fullt levt upp till mina förväntningar. I början lät allt väldigt bra men under tiden så blev det lite si och så med den planeringen. Det var till exempel planen att åka ut till vår lärares gård regelbundet från start men så blev det inte då skolan inte hade någon egen transport utan man förlitatde sig på att eleverna skulle ha bila...
Visa mer
          (2)

Hitta din utbildning

Studentum hjälper dig som vill studera att hitta information om vilka utbildningar som finns och hur man söker. På Studentum finns idag information om 8725 utbildningar från universitet, högskolor, Yh-utbildningar, folkhögskolor, yrkesutbildningar, distansutbildningar, Komvux/Vuxenutbildningar, språkreseanordnare och skolor i utlandet.

Till varje utbildning presenteras den viktigaste informationen som du behöver för att kunna jämföra olika utbildningar med varandra såsom behörighetskrav, antagningspoäng, boendesituation, eventuella kostnader m.m. När du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Testa vår söktjänst och hitta din utbildning. Lycka till!