Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner

Helt rätt nivå för mig. Pratade lite väl snabbt men å andra sidan fick vi ju mer då.
Första gången jag läste på distans och jag är så glad att jag valde er! Tack för bra material, duktig lärare och lärorik utbildning. Jag jobbar nu som handledare! Tack Expressa!
Givande och utvecklande utbildning. Bra kursböcker, bra lärare som kom med detaljerande feedback (Leila Dadgar och Julia Celik). Mycket bra att utbildningen var på 100% distans, för det gjorde att jag hade möjlighet att läsa denna utbildning utomlands. Dock hade jag önskat att få ett mejl när min första lärare Julia Celik slutade. Väldigt nöjd...
Visa mer

Hitta din utbildning

Studentum hjälper dig som vill studera att hitta information om vilka utbildningar som finns och hur man söker. På Studentum finns idag information om 8309 utbildningar från universitet, högskolor, Yh-utbildningar, folkhögskolor, yrkesutbildningar, distansutbildningar, Komvux/Vuxenutbildningar, språkreseanordnare och skolor i utlandet.

Till varje utbildning presenteras den viktigaste informationen som du behöver för att kunna jämföra olika utbildningar med varandra såsom behörighetskrav, antagningspoäng, boendesituation, eventuella kostnader m.m. När du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Testa vår söktjänst och hitta din utbildning. Lycka till!