Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner

Daniel Berggren   |   2018-02-03
Lärare på skolan och gästföreläsare från branschen ger oss elever oerhört bra förutsättningar för att lyckas med utbildningen. Att läsa till fastighetsförvaltare på Fastighetsakademin är med andra ord riktigt inspirerande och roligt! Sist men inte minst, utbildningen riktar sig till alla - oavsett ålder och oavsett tidigare erfarenheter!
          (5)
Louise   |   2018-01-19
Jag upplevde min tid (har nu 1v kvar) som student på distans väldigt givande. Bra information gällande betygen, snabb kontakt med lärare och tydliga scheman. Jag rekommenderar skolan starkt!
          (4)
Albert   |   2017-12-15
Läste under mitt vikariat, lärde mig otroligt mycket. Jobbar med ungdomar och brinner för mitt arbete, har fått projektanställning efter avslutad utbildning.
          (5)

Hitta din utbildning

Studentum hjälper dig som vill studera att hitta information om vilka utbildningar som finns och hur man söker. På Studentum finns idag information om 8485 utbildningar från universitet, högskolor, Yh-utbildningar, folkhögskolor, yrkesutbildningar, distansutbildningar, Komvux/Vuxenutbildningar, språkreseanordnare och skolor i utlandet.

Till varje utbildning presenteras den viktigaste informationen som du behöver för att kunna jämföra olika utbildningar med varandra såsom behörighetskrav, antagningspoäng, boendesituation, eventuella kostnader m.m. När du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Testa vår söktjänst och hitta din utbildning. Lycka till!