Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner

Beatrice Lundh
(5)
Skolan är trivsam med kompetenta lärare som är måna om att vi som studenter skall lyckas uppnå våra mål. Utbildningen är intensiv men på en lagom nivå. Redan efter några få månader känner jag att min kunskap inom området är god och att jag fått en klar inblick i vad denna utbildningen kommer att resultera i. Jag är glad för mitt val av både utbi...
Magnus Fagerström, Rektor Kommentar:
Hej!

Vad roligt att du upplever oss som trivsamma och kompetenta! Vi inbillar oss att om ni trivs så lär ni er mer. Och kul att du rekommenderar den. Tack!
Visa mer
Jowes
(4)
Det mesta matnyttigt men vissa kurser känns som enbart utfyllnad. Kunde ev korta ner utb till ett år och skippa ex kurser som engelska och kommunikation m.m. mer fokus på excel och mindre på det andra i it-kursen...
Magnus Fagerström, Rektor Kommentar:
Hej!

Kul att du gillar utbildningen! Tyvärr kan vi inte korta ner utbildningen då det finns ramar och regler som styr detta. När det gäller kurser som Engelska och Kommunikation så kanske man inte alltid ser behovet när man läser utbildningen. Många företag och arbetsgivare tycker att just dessa kurser skall ingå i utbildningen.
Kursdeltagare
(5)
5 av 5

Inom vilket område vill du studera?

Studentum hjälper dig som vill studera att hitta information om vilka utbildningar som finns och hur man söker. På Studentum finns idag information om 6109 utbildningar från universitet, högskolor, Yh-utbildningar, folkhögskolor, yrkesutbildningar, distansutbildningar, Komvux/Vuxenutbildningar, språkreseanordnare och skolor i utlandet.

Till varje utbildning presenteras den viktigaste informationen som du behöver för att kunna jämföra olika utbildningar med varandra såsom behörighetskrav, antagningspoäng, boendesituation, eventuella kostnader m.m. När du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Testa vår söktjänst och hitta din utbildning. Lycka till!
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Öppet hus-datum
november 2019
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
Logga in