Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner

Gun-Britt Rostock
(4)
Blandade teman, litteratur, historia, studiebesök.
Nicke Nyfiken
(4)
Hög nivå på kunskap men kunde varit mer lyhört att anpassa undervisning efter studenternas önskemål om innehåll (mer eller mindre av olika ämnen) samt hur de fysiska träffarna ska läggas upp. Exempelvis så läggs för mycket tid på tenta och repetition när vi ses. Vi vill ha mer tid på de aktuella ämnena och att lära av varandra. Tentan kan man gö...
Magnus Fagerström, Rektor Kommentar:
Hej!

Vad bra att du är nöjd med nivån på kurserna! Bra att du ger oss input på upplägget vilket gör att vi kan utveckla verksamheten ytterligare.
Visa mer
Karin
(4)
Jag tycker om upplägget med att det är ett företag som håller i utbildningen. Vi lär oss det faktiska yrket och inte ”by the book”. Hade dock velat att lärarna var lite mer pedagogiska, vilket kan vara svårt eftersom de i grund och botten inte har den bakgrunden. Något som jag uppskattar är att vi elever kan vara med och påverka utbildningen, de...
Magnus Fagerström, Rektor Kommentar:
Hej!

Bra att du gillar vårt upplägg! Meningen är att ni skall lära er yrket "på riktigt". Vi tror och vet att utbildningen blir bättre när ni kan vara med och påverka.
Visa mer

Inom vilket område vill du studera?

Studentum hjälper dig som vill studera att hitta information om vilka utbildningar som finns och hur man söker. På Studentum finns idag information om 7838 utbildningar från universitet, högskolor, Yh-utbildningar, folkhögskolor, yrkesutbildningar, distansutbildningar, Komvux/Vuxenutbildningar, språkreseanordnare och skolor i utlandet.

Till varje utbildning presenteras den viktigaste informationen som du behöver för att kunna jämföra olika utbildningar med varandra såsom behörighetskrav, antagningspoäng, boendesituation, eventuella kostnader m.m. När du hittat en utbildning kan du enkelt komma i kontakt med skolan och ställa frågor genom att lämna en intresseanmälan. Testa vår söktjänst och hitta din utbildning. Lycka till!
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Öppet hus-datum
december 2019
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Logga in