Kategori
Utbildningstyp
Ort

Studentums Yrkeshögskolemässor 2017

Välkommen till Yrkeshögskolemässan 2017Välkommen till Studentums Yrkeshögskolemässor!

Vi arrangerar Yrkeshögskolemässor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro under mars 2017. Här nedan hittar du information om mässorna, datum, tider, lokal och all information kring seminarier och föreläsningar på de olika orterna.

Alla våra YH-mässor är kostnadsfria att besöka och under dagen kommer det hållas flera intressanta seminarier för besökarna!

Utbildningsmässa med fokus på YH

Yrkeshögskoleutbildningar, även kallat YH-utbildningar, uppstår av att det finns ett behov på arbetsmarknaden och de bedrivs i ett nära samarbete med näringslivet. De flesta utbildningarna är mellan ett till tre år långa och de är kostnadsfria samt ger studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden, CSN.

De flesta utbildningarna består till en tredjedel av praktik som kallas för Lärande i arbete. På detta sätt får man praktisk erfarenhet och kontakt med företag i branschen. Hela tanken med YH-utbildningar är att de ska leda till jobb direkt efter examen. Statistiken visar att så även är fallet. Hela nio av tio har jobb sex månader efter avslutad YH-utbildning.

Varmt välkommen till Studentums Yrkeshögskolemässor!

Här kan du läsa mer om våra olika Yrkeshögskolemässor

Det går även att föranmäla sig till våra mässor. På så vis missar du ingen information om mässorna, får schema över föreläsningarna och dessutom får du en goodiebag när du kommer till mässan! Klicka här för att föranmäla dig till någon av våra YH-mässor!


Logga in
Available educations
Studentum Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se