Kategori
Utbildningstyp
Ort

Hyper Island

hi

HYPER ISLAND

Hyper Island erbjuder kreativa och innovativa utbildningar baserat på industrins behov av digital kompetens på marknaden. Företag och organisationer behöver fortsättningsvis hänga med i den digitala revolutionen som ständigt är under utveckling för att överleva i en konkurrenskraftig värld. Därför ställer Hyper Island industrins behov och  kompetensförfrågan först, och utvecklar sina program efter dessa behov. Detta gör att 8/10 av studenterna enligt deras undersökningar har jobb inom 6 månader efter avslutad utbildning. Hyper Island är kända i branschen för att vara icke-traditionella och ge praktisk kunskap inom det kreativa och innovativa fältet, samt använda sig av en metodik som bygger lika mycket på vad studenterna åstadkommer, som processer och resan dit. Att vara student på Hyper Island skiljer sig därför från universitet och högskola. Studenterna har varken lärare, tentor eller läroböcker. Branschaktörer hämtade från hela världen leder istället seminarier och presenterar uppdrag/briefer till verklighetsbaserade projekt som för närvarande är i behov av en lösning, eller potentiella framtida utmaningar som näringslivet kan komma att ställas inför.

Praktiskt & projektbaserat lärande

Studenterna på Hyper Island arbetar med olika ämnesområden beroende på program, i korta eller längre projekt. Hela spektrat från idégenerering till resultat och presentation behandlas, och stor fokus ligger på tillvägagångssätt. Projekten är nästintill uteslutande teambaserade, och gör att du lär dig att anta olika roller i projektet som arbetsform och interagera med andra team medlemmar. Kreatörer, chefer och strateger hjälper studenterna att växa både som personer och professionellt genom att presentera nya sätt att tänka och utvecklas i ett livslångt lärande. Sista delen på full-tidsprogrammen i Sverige är förlagd till praktik, och studenten bestämmer själv vart i världen hon/han vill vara under perioden.

Nå ditt fulla potential

Hyper Island ger studenten en möjlighet att utmanas, ta makten över sitt eget lärande och nå sin fulla potential. Man tror att morgondagens ledare och arbetskraft är de som är flexibla och anpassar sig till den ständiga förändringen i det digitala landskapet. Därför utrustas studenterna med nödvändiga kunskaper för att växa och förbli konkurrenskraftiga. Hyper Islands stora nätverk sträcker sig över hela världen, vilket öppnar för en ljus framtid på arbetsmarknaden.

Hyper Island har förmedlat kunskap i 20 år. Sedan starten 1996 i ett gammalt militärfängelse i Karlskrona har de vuxit och finns även i Stockholm, Manchester, Singapore, New York och São Paolo.

Välkommen till HYPER ISLAND!

 För att beställa gratis information om Hyper Island, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Hyper Island

YH-utbildning
Data / IT Ort sort
Digital Data Strategist Stockholm
Motion Creative Stockholm
Motion Creative - 2 år Karlskrona
Ekonomi
Företagande / Entreprenörskap
Digital Business Stockholm
Information / Media
Digital Media Creative Flera orter (2)
Interactive Art Director Stockholm
  • Videopresentation finns

Videoreportage

Följ med på en resa Hyper Islands värld.

På Hyper Island har vi inga lärare, inga läxor, inga skolböcker, och definitivt inga prov eller tentor. Vi bygger våra program på upplevelsebaserat lärande.

Efter din examen väntar en karriär på en världsledande byrå. Vart? Det är upp till dig! 

Intresseanmälan

Errors

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Hyper Island

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Hyper Island

Hyper Island

Plats
Telefonvägen 30
126 26 Hägersten

Tel: +46-8-744 30 50

programs.hyperisland.se

Kontakta Hyper Island

Beställ information

För att beställa information om Hyper Island, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Available educations