Komvux- & vuxenutbildning

Nätverkstekniker

Movant, i Lund
Längd
Ca 1 år
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Längd
Ca 1 år
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Utbilda dig till nätverkstekniker!

Inget annat yrke kan erbjuda en sådan variation av arbetsuppgifter, spännande möten med människor och olika tekniker som att jobba som nätverkstekniker. Du gör allt från att åtgärda akuta problem till att skapa system från grunden som underlättar och höjer produktiviteten hos kollegor. En tekniker kan även sköta underhåll av servrar, infrastruktur, nätverk och system. Att lösa supportärenden, utföra installationer av applikationer och servrar är också vanliga arbetsuppgifter.

Specialisering är något branschen ser mycket positivt på och det finns möjlighet till att prova på några av dessa områden inom ramarna för utbildningen.

Din kommande arbetsgivare kan vara allt från fristående konsultbolag till stat, kommun och landsting och framtiden inom yrket ser mycket positiv ut då fler arbetsuppgifter numera sköts via datorer.

Utbildningen ger dig de grundläggande kunskaperna som krävs för att få anställning. Det kan finnas möjlighet att nischa dig inom en av de många olika specialiseringar som finns inom branschen. Efter utbildningen kan du studera vidare på antingen yrkeshögskola eller högskola/universitet - om du i övrigt har de behörigheter som krävs.

» Vill du veta mer om utbildningen Nätverkstekniker?
   Skicka in en intresseanmälan för mer information!

För mer information om Nätverkstekniker, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursplan

Kursplanerna varierar något från kommun till kommun, se Movants hemsida för mer information kring vad som gäller på din ort.

Så ansöker du

Är du folkbokförd i Sverige och har fyllt 20 år kan du ansöka till våra vuxenutbildningar via din hemkommun. Ansök till Komvux på kommunens hemsida och följ sedan instruktionerna. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss. Fyll gärna i en intresseanmälan med dina frågor.      

Utbildningsstart

De olika utbildningsorterna har varierande antagningstider. Ta kontakt med din lokala antagningsenhet, vuxenutbildning eller vägledningscentrum för att se hur just du kan söka denna utbildning. 

Öppet hus

Varmt välkommen på öppet hus hos oss på Movant Lund! Boka via mail lund@movant.se  så tar vi emot er på fredagar kl. 10:00. Under besöket visar vi vår verksamhet och svarar på frågor. 

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till CSN.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Nätverkstekniker

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 1,8

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
1/5
Breacious
03 maj 2023

Totalt misslyckad utb. Kaos , brist på material, följer inte läroplanen. En lekskola helt enkelt. Brist på lärare och hjälpen finns inte att få om man skulle behöva det.

5/5
Kingen
31 mar 2023
Lärde mig att tänka utanför lådan! bra skola

Jag fattar ej vad alla klagar på! lärarna i Lund var en av de bästa, de lärde mig att anpassa mig till olika situationer som kan komma i arbetsplatsen. tack vare Movant Lund så ...

Visa mer
1/5
Johnny
22 sep 2022
skämt utbildning

Hej! Efter min tid på movant i Lund fick jag nog av dåligt bemötande och ingen alls hjälp från lärare. Men det saknades inte att man fick höra fula ord och skrik av lärare, vid ...

Anders Domagala, rektor Lund
12 okt 2022
Hejsan, vi på Movant i Lund beklagar verkligen att det är så du upplevt din tid på utb...
Visa mer
Movant
Norra Deltavägen 3
41705 Göteborg

Movant – från jobbdröm till drömjobb 

Gemensamt för Movants utbildningar är det nära samarbetet med branscher och näringsliv, det personliga förhållningssättet till varje elev och en stark vilja att se möjligheter. Movant är för dig som vill komma ut på arbetsmarknaden, byta karriär eller höja din...

Läs mer om Movant och visa alla utbildningar.

Highlights