Berghs School of Communication

i Stockholm (+ 4 orter)
Få mer information om skolan 👍

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Kraft att utvecklas – igår, idag, imorgon

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och kreativ utbildning inom kommunikation. Hos oss hittar du heltidsprogram, närmare 100 kurser och internationella kurser och program. Berghs utbildar på alla nivåer inom kommunikation – både dig som är nyfiken på området och dig som är ledare.

Ibland beskrivs vi som världsledande. Vi har utsetts till ”School of the Year” vid fem tillfällen i den internationella tävlingen Future Lions i Cannes. Under de tio år som tävlingen genomförts har Berghs tagit hem huvudutmärkelsen 2016, 2015, 2014, 2010 och 2009. Det gör att skolan har vunnit flest gånger i konkurrens med mer än 60 skolor från över 40 länder. Våra studenter är eftertraktade då de snabbt kan omsätta sin kunskap i handling, och mer än 90% är i jobb inom den disciplin de utbildat sig inom sex månader efter avslutad utbildning. Så, vad är då nyckeln? 

Kreativ innovation

Berghs arbetar nära näringslivet för att löpande tillgodose efterfrågade kompetenser. Extremt nära. Pedagogiken (Action-based learning) på Berghs handlar till stor del om att omsätta teorier i praktiken genom att lyfta in verkligheten i klassrummet. Det sker när uppdragsgivare presenterar riktiga utmaningar inom våra utbildningar. Våra lärare ser vi mer som inspiratörer än föreläsare. Många tillhör de främsta inom sitt yrke, den profession de också undervisar i, och de kommer till oss för att dela sin erfarenhet och väcka nyfikenhet att självständigt tackla problem

Från kunskap till kompetens

Idag är det lätt att känna sig uppdaterad genom att mängder av information, men på Berghs vill vi ta det ett steg längre. Vi vill bidra till att omvandla kunskap till kompetens. Det sker när man får prova sin kunskap, öva, reflektera, ge och ta emot feedback. Vårt löfte är att erbjuda kommunikationsutbildning inom kreativitet, strategi och kreativ innovation som kan omsättas i handling omedelbart.

Hub för kommunikation 

Våra insikter kring kommunikation samlar vi i spaningen ”According to Berghs”, och de bygger på det som görs hos oss dagligen, det vi läser och genom att aktivt resa för att lära från internationella festivaler. Vikten av nätverk blir ständigt större i dagens klimat, och på Berghs agerar vi som en hub för kommunikation i Sverige. Hos oss möts tusentals personer och uppdaterar sin kunskap varje år, här delar hundratals inspiratörer från branschen erfarenhet och här sker nya spännande samarbeten kontinuerligt.

Berghs utbildar alla inom kommunikationsbranschen – och det gör oss unika. Vi utbildar dig som vill in i branschen, dig som befinner sig mitt i yrkeslivet och dig som siktar mot absoluta toppen. Lyckas vi med vår uppgift har vi bidragit till att ni som studerar hos oss får jobb, stärks i era yrkesroller och blir trygga att kunna utvecklas vidare inom nytt område.
Välkommen till Berghs School of Communication. Vi vill se dig växa och utbilda dig för livet som kommunikatör.

Vi tror att allting kommunicerar. Du med.


För mer information om Berghs School of Communication, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Berghs opened up my eyes

Berghs School of Communication

David Prentell, 26 years old took an intro course at Berghs and then did the one-year program Interactive Communication – Digital Director. He is now working as a Creative Planner at AKQA London. Susanna did her first semester of her Bachelor Degree at Berghs School of Communication. After Berghs, Susanna continued her studies at Billy Blue College of Design where she found the graphic design focus that she was looking for.

Here, you can read more about their experiences at Berghs and what they learned from their educations.

Utbildningar - Berghs School of Communication

Yrkesutbildning
Kurser
Ledarskap / Organisation
Projektledning Utbildningsform Längd Ort
Produktions­ledning Klassrum Stockholm
Marknadsföring
Strategisk kommunikation Klassrum Stockholm
Copywriter
Art Director / Copywriter Klassrum Stockholm
Grafisk design
Communicat­ion Design Klassrum Stockholm
Public relations
Public Relations Klassrum Stockholm

Berghs Facebook feed

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Berghs School of Communication

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
Fax 08-587 550 10
www.berghs.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 2860 recensioner
Skriv en recension
3/5
Kursdeltagare
07 jan 2020

3 av 5

4/5
Kursdeltagare
07 jan 2020

4 av 5

4/5
Kursdeltagare
07 jan 2020

4 av 5

Highlights