Etec Teknikutbildning

i Oskarshamn
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Etec utbildar framtidens el- och automationstekniker

Etec Teknikutbildning i Oskarshamn startades 2002 av el-, mekanik- och energiföretaget Elajos grundare Alf Josefsson med syftet att kunna utbilda och rekrytera personal med rätt teknisk kompetens till företaget. Samma år kom den fösta gymnasiala utbildningen inom elteknik och automation.

Med tiden kom sedan skolan att utvecklas och breddas med ökad inriktning mot näringslivet. Idag står Etec stadigt på tre ben med den gymnasiala utbildningen El- och energiprogrammet inriktning Elteknik, Yrkeshögskoleutbildningen Automationsingenjör för hållbar industri samt företagsutbildningar inom teknik.

Nya ägare
2020 bytte skolan ägare då tre av skolans anställda förvärvade skolan. Ägare idag är skolans VD Ylva Alexandersson, IT chef och lärare Thomas Norström samt Rektor och lärare Björn Lekselius.

Modern utbildning för en bransch i utveckling - Etec Teknikutbildning AB
Hos oss på finns en framtidstro och utveckling är ett viktigt ledord, här får du som studerande en modern utbildning som är anpassad efter de behov som finns hos företag i branschen idag. Viktigt för oss är även att stimulera våra deltagare på våra utbildningar genom att stärka dem inom områden som kreativitet, samarbetsförmåga, digital kompetens, kommunikation och problemlösning.

Vi vill både ge de rätta kunskaperna i nuet och kompetens som gör deltagarna redo att möta en föränderlig framtid och en bransch i ständig utveckling.

Tillsammans stärker vi näringslivet
Ett bra samarbete med näringslivet har alltid varit ett fokus och på samtliga utbildningar finns en nära kontakt med företag från regionen. Tillsammans möter vi framtiden genom bra utbildning som ger de rätta tekniska kunskaperna.


För mer information om Etec Teknikutbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Etec Teknikutbildning

Utbildningar

YH-utbildning
Teknik
Automation Utbildningsform Längd Ort
Automationsingenjör för hållbar industri 4.0 Klassrum 2 år Oskarshamn

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Etec Teknikutbildning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Etec Teknikutbildning

Förrådsgatan 6
572 29 Oskarshamn

Mobil 070-292 20 46
etecteknikutbildning.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 91 recensioner
Skriv en recension
5/5
Mensur
23 maj 2019
Utbildning i toppklass

Helt klart en utbildning i toppklass med duktiga lärare som har flera års erfarenhet i arbetslivet! Alla kurser var riktigt roliga att genomföra och lärarna var väldigt hjälpsam...

Visa mer
5/5
Johan
23 maj 2019
Grymt bra skola.

Etec är en bra utbildning där man får med det mesta inom dagens automation.

4/5
Vv
23 maj 2019
Mycket bra

Mycket bra utbildning med varierande delar i PLC och IT. Rekomenderas starkt.

Highlights